fbpx

Egyedi céges arculatra vágysz, amivel kitűnhetsz a tömegből? Szükséged van egy olyan weboldalra, ami bárhol megállja a helyét? Közel áll hozzád a letisztult stílus?

Akkor jó helyen jársz!

JOGI NYILATKOZAT

A weboldalakon található információk a szerzői jog védelme alá esnek. A weboldalak felhasználói az oldalak információit csak és kizárólag magáncélra és nem kereskedelmi célra használhatják, mindezt a vonatkozó jogi szabályozás mindenkori betartásával. Szerzői jogunkat fenntartjuk a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI.törvény alapján.

Minden egyéb célú felhasználás a weboldalak tartalmát illetően, illetve annak tartalmának megváltoztatása a PassioN Webdesign előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos. A weboldal semmilyen részlete nem másolható bármilyen más internetoldal részévé, sem másféle magán vagy közhasználatú információs rendszer részévé.

Megengedett a weboldal tartalmának letöltése vagy nyomtatása a következő feltételek betartásával: az oldalakról lemezre vagy más adathordozóra elmentett információk csak és kizárólag magáncélú felhasználásra kerülhetnek. Az információkat, képeket és dokumentációkat módosítani tilos és semmi esetben nem lehet.

Írásbeli felhasználsi engedély az info@passionwebdesign.hu e-mail címen lehetséges.

A weboldalon található, nem saját képek a https://www.freepik.com/ -ról származnak.